Succes is dikwijls slechts één idee verder

VERHUUR

RED audio heeft een uitgebreid assortiment aan audio, licht en beeld. Bij het samenstellen van ons assortiment houden wij rekening met gebruiksmogelijkheden, bedieningsgemak en betrouwbaarheid. Uitgangspunt is een hoge kwaliteit en inzetbaarheid bij alle mogelijke toepassingen.

AUDIO

Hoe geluidsversterking optimaal kan worden toegepast kan zeer uiteenlopen; Soms is de inzet van 2 luidsprekers al meer dan voldoende, terwijl voor een heel stadion een uitgekiend geluidsysteem nodig zal zijn. Voor elke situatie bieden wij de beste oplossing waar we op basis van kennis en ervaring een concept voor opstellen en dat invullen met het juiste “gereedschap’.

LICHT

read-audio-licht

Met een uitgekiend lichtplan zorgen wij voor de juiste visuele sfeeraspecten voor uw evenement. Alles is mogelijk; het eenvoudig uitlichten van een spreker, een ingetogen belichting voor een congres of herdenkingsdienst of een uitbundig showspektakel met lichteffecten.

VIDEO

read-audio-video

Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Daarom is de behoefte aan kwalitatieve beeldweergave tijdens evenementen, presentaties, congressen en zelfs concerten vaak groot.

Of het nu gaat om flat-screens voor een vergadering voor 20 personen of een buitenevenement met grote LED schermen; Wij zorgen voor een perfecte integratie van beeldweergave in het totale showplan.

OVERIGE DIENSTEN

read-audio-overig

Uiteraard verzorgen wij op uw verzoek ook alle mogelijke aanvullende faciliteiten zoals podia, aggregaten, tenten en meubilair. Daarvoor werken wij samen met partners die passen bij onze filosofie als het gaat om kwaliteit en betrouwbaarheid. Uitgangspunt is dat wij u de zorgen voor de technische faciliteiten uit handen nemen bij het organiseren van een evenement, congres, bijeenkomst of concert.

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

We denken graag met u mee!