OVER ONS

Willem Wieringa
Planning, magazijn en productie- en projectleider. Werk al vanaf het prille begin zeer toegewijd in het bedrijf toen het nog HOF was. Rots in de branding en wandelende vraagbaak voor al ons personeel. Inkoop, verkoop, faciliteiten en dry hire gaan vlekkeloos in en uit.

Oscar Koek
Bij de SAE opgeleid soundengineer met een passie voor geluid en mooie spullen. Communicatief vaardig met musici. Oscar werkt als engineer maar ook als werkvoorbereider en projectleider met veel plezier en energie om al onze klussen vlekkeloos te laten verlopen.

Bart Mesman
Accountmanager, projectleider en directeur. Werkt sinds april 2016 bij RED. Ruime ervaring bij Focus showequipment en EML als accountmanager en projectleider. O.a. Holland Festival, Crossing Border en Uitmarkt Amsterdam zijn producties waar Bart jaren aan meegewerkt heeft. Heeft de dagelijkse leiding bij RED maar richt zich vooral op new business in de culturele sector. Op zoek naar de mooie opdrachten met een karakter. Geeft leiding aan het team van vaste en freelance collega’s.

Jan-Peter van Amerongen
Eigenaar van RED audio sinds november 2013. Oprichter, DGA Hypex Electronics in Groningen. Heeft RED audio overgenomen met de overtuiging een krachtige speler in de facilitaire branche neer te zetten.